Eladó és kiadó ingatlanok Balatonalmádiban

Találati lista:

416

Itt találhatóak a balatonalmádi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Balatonalmádi a Balaton észak-keleti partján, a Vöröshegy és az Öreghegy lábánál fekvő település. A város központja a Balaton partján terül el, tőle északra található, a Vöröshegy lábánál Vörösberény városrész, mely nevét vöröskő bányászatáról kapta, melyet műemlékek építésénél, emlékművek és szobrok készítésénél használtak fel. Az első világháborús emlékmű a legnagyobb, tisztán almádi vörös homokkőből készült emlékmű az országban, de az Óvári kilátó és a Városház téren álló Pannonia Aqua szobor is vöröskőből készült. A város központjától keletre fekvő Budatava és a központtól nyugatra fekvő Káptalanfüred, valamint az Öreghegy lábánál lévő településrészek elsősorban üdülőknek, nyaralóknak, szállodáknak adnak otthont. Balatonalmádi legszebb parkja a Szent Erzsébet-liget, melyet a század elején platán és fűzfák telepítésével hoztak létre. Itt tekinthető meg Petőfi, Kossuth és Rákóczi szobra, valamint a Sóhajok hídja, az Örökmécses és a Véghely emlékpad. A város legjelentősebb műemléképülete a vörösberényi Erődített Református Templom. Családi házat keres Balatonalmádiban? A város központjában, vízparthoz közel, vagy Vörösberényben számtalan ingatlan közül válogathat. Téglalakást vásárolna? A város központjában, vagy Budatava újonnan épülő lakóparkjában vízpart közeli ingatlanok várják. A városban 2 óvoda, 2 általános iskola, 1 zenei alapfokú művészeti iskola és 1 Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget balatonalmádi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

15

Jó állapotú üdülőházas nyaraló

Balatonalmádi
8

Eladó építési telek, Balatonalmádi, Balatonfűzfői út

Balatonalmádi, Balatonfűzfői út
5

Eladó / Kiadó Ipari ingatlan, Raktár

Balatonalmádi
10

Próbáld ki magad!

Balatonalmádi
6

Panorámás telek Balatonalmádiban

Balatonalmádi
6

Szivárványos panorámás

Balatonalmádi
8

Nyaraló eladó !

Balatonalmádi
15

Balatoni panorámás külterületi telek !

Balatonalmádi
13

Csendes helyen családi ház Balatonalmádiban !

Balatonalmádi
8

Balatoni panorámás telek !

Balatonalmádi, Öreghegy
13

Talán ez lesz az Ön családi háza !

Balatonalmádi
16

Táborozni jó!

Balatonalmádi, Káptalanfüred
8

Építési telek csendes helyen

Balatonalmádi
9

Csend, jó levegő - közel a városhoz!

Balatonalmádi
9

Nosztalgia jegyében a Balatonnál

Balatonalmádi
7

Panorámás telek az Öreghegyen

Balatonalmádi, Öreghegy
5

Jól megközelíthető, belterületi...

Balatonalmádi, Budatava
9

Kis ház reális áron !

Balatonalmádi, Vörösberény
7

Építési telek Balatonalamádi főúján

Balatonalmádi
11

Családi ház akár társasházzá is alakítható !

Balatonalmádi, Káptalanfüred