Eladó és kiadó ingatlanok Balatonalmádiban

Találati lista:

447

Itt találhatóak a balatonalmádi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Balatonalmádi a Balaton észak-keleti partján, a Vöröshegy és az Öreghegy lábánál fekvő település. A város központja a Balaton partján terül el, tőle északra található, a Vöröshegy lábánál Vörösberény városrész, mely nevét vöröskő bányászatáról kapta, melyet műemlékek építésénél, emlékművek és szobrok készítésénél használtak fel. Az első világháborús emlékmű a legnagyobb, tisztán almádi vörös homokkőből készült emlékmű az országban, de az Óvári kilátó és a Városház téren álló Pannonia Aqua szobor is vöröskőből készült. A város központjától keletre fekvő Budatava és a központtól nyugatra fekvő Káptalanfüred, valamint az Öreghegy lábánál lévő településrészek elsősorban üdülőknek, nyaralóknak, szállodáknak adnak otthont. Balatonalmádi legszebb parkja a Szent Erzsébet-liget, melyet a század elején platán és fűzfák telepítésével hoztak létre. Itt tekinthető meg Petőfi, Kossuth és Rákóczi szobra, valamint a Sóhajok hídja, az Örökmécses és a Véghely emlékpad. A város legjelentősebb műemléképülete a vörösberényi Erődített Református Templom. Családi házat keres Balatonalmádiban? A város központjában, vízparthoz közel, vagy Vörösberényben számtalan ingatlan közül válogathat. Téglalakást vásárolna? A város központjában, vagy Budatava újonnan épülő lakóparkjában vízpart közeli ingatlanok várják. A városban 2 óvoda, 2 általános iskola, 1 zenei alapfokú művészeti iskola és 1 Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget balatonalmádi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

51

Meghitt családi otthon...

Balatonalmádi
20

Csúcs a hegyoldalban

Balatonalmádi
4

Jön a nyár, irány a Balaton!

Balatonalmádi
9

Nyugodt pihenés a Balatonnál

Balatonalmádi, Káptalanfüred
19

Alpesi házból balatoni panoráma!

Balatonalmádi
19

Tér, panoráma, központ!

Balatonalmádi
7

Balatoni panorámás telek !

Balatonalmádi, Öreghegy
10

A nehezén már túl vagyunk....

Balatonalmádi, Káptalanfüred
13

Varázslatos ház, csodálatos BALATONI panorámával

Balatonalmádi, Öreghegy
8

Családi ház eladó Balatonalmádiban akár több generációnak

Balatonalmádi
7

Faházas nyaraló eladó csendes, nyugodt helyen

Balatonalmádi
13

Családi ház számtalan kiaknázható lehetőséggel

Balatonalmádi
15

Kicsi, de takaros!

Balatonalmádi, Vörösberény
7

Balatoni panorámás nyaraló!

Balatonalmádi, Vörösberény
19

Madárfütty és panoráma aktív pihenéssel!

Balatonalmádi, Vörösberény
8

Nosztalgia jegyében a Balatonnál

Balatonalmádi
4

Jól megközelíthető, belterületi...

Balatonalmádi, Budatava
13

Kicsi, takaros - sok lehetőséggel!

Balatonalmádi
8

Kis ház reális áron !

Balatonalmádi, Vörösberény
11

Családi ház akár társasházzá is alakítható !

Balatonalmádi, Káptalanfüred