Balassagyarmati eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

58

Ezen az oldalon a Balassagyarmaton található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Balassagyarmat Nógrád megyében, az Ipoly folyó bal partján, Nógrádi-medencében, a szlovák határ mentén helyezkedik el. Területén áthalad a 22-es főút, melyről Vác és Salgótarján közelíthető meg, mindkét településtől 45 km-re fekszik. Nevezetes műemlékei a volt Megyeháza épülete, mely 1753-ban laktanyának épült. A Megyei börtön, mely 1842-45 között épült késő klasszicista stílusban és az izraelita temető. Műemlék jellegű épületei a Római Katolikus Plébániatemplom, melyet 1740-46 között építettek. Látnivalói a Pannónia Motorkerékpár Múzeum és a kortárs magyar képzőművészeti Képtár. A város több híres irodalmi személyiséggel is büszkélkedhet, itt született Szabó Lőrinc, Mikszáth Kálmán és Madách Imre is. Irodalmáraink a legkülönbözőbb neveket adták szeretett szülővárosuknak, Szabó Lőrinc „tündérváros”-nak, Mikszáth Kálmán „Palócország fővárosá”-nak és „görbeország”-nak is nevezte a várost. Balassagyarmat megkapta a Civitas Fortissima (Legbátrabb Város) kitüntető címet is, mikor 1919. január 29-én, a magyar katonák, fegyvert fogó polgárok és vasutasok felszabadították az idegen uralom alól. A város lakosainak és az idelátogatóknak a Nyírjesi üdülőterület természetvédett tórendszere és a Strandfürdő nyújt felüdülést. Rendezvényei közül említésre méltóak a Szent Anna Napi Palóc búcsú, a Sörfesztivál, a Palóc Triatlon, a Nemzetközi Muzsikustábor, valamint a Rock Táncház. Családi házat keres Balassagyarmaton? Csendes környezetben számtalan ingatlan közül válogathat. Panellakást keres? A Rákóczi utca lakásai Önre várnak. Indítsa el vállalkozását Balassagyarmaton! A város déli részén eladó telephelyeket, raktárakat és gyárépületeket találhat. A városban 6 óvoda, 4 általános iskola és 7 középiskola található.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve találja meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Keresgéljen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget balassagyarmati ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

7

Eladó családi ház, Balassagyarmat, Szent Imre utca

Balassagyarmat, Szent Imre utca
30

Eladó családi ház, Balassagyarmat, csendes

Balassagyarmat, csendes

Eladó gyárépület, Balassagyarmat

Balassagyarmat

Eladó gyárépület, Balassagyarmat

Balassagyarmat

Eladó raktár, Balassagyarmat

Balassagyarmat

Eladó raktár, Balassagyarmat

Balassagyarmat

Eladó telephely, Balassagyarmat

Balassagyarmat

Eladó telephely, Balassagyarmat

Balassagyarmat
5

Eladó családi ház, Balassagyarmat, Liszt Ferenc utca

Balassagyarmat, Liszt Ferenc utca
9

Eladó téglalakás, Balassagyarmat, Zrínyi utca

Balassagyarmat, Zrínyi utca
23

Eladó családi ház, Balassagyarmat, Frekventált

Balassagyarmat, Frekventált
17

Eladó téglalakás, Balassagyarmat, jó

Balassagyarmat, jó
5

Eladó családi ház, Balassagyarmat

Balassagyarmat
15

Eladó családi ház, Balassagyarmat, Csendes

Balassagyarmat, Csendes
18

Alkalmi vétel Balassagyarmaton!

Balassagyarmat, Ligeti Lajos

Albérlet

Balassagyarmat
10

Eladó családi ház, Balassagyarmat, Fenyves út

Balassagyarmat, Fenyves út
14

Eladó családi ház

Balassagyarmat
18

Eladó panellakás, Balassagyarmat, Frekventált

Balassagyarmat, Frekventált
19

Eladó panellakás, Balassagyarmat, Frekventált

Balassagyarmat, Frekventált