Eladó és kiadó ingatlanok Aszódon

Találati lista:

70

Ezen az oldalon a aszódi ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések láthatóak. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Aszód Pest megye dél-keleti részén, a Gödöllői-dombság szélén, a Galga folyó bal partján helyezkedik el. Közúton, a 30-as főúton, vasúton az Aszód – Balassagyarmat - Ipolytartnóc vonalon közelíthető meg, mely a Budapest – Hatvan vonalhoz csatlakozik. A városban, a gimnáziumban tanult 1835 és 1838 között Petőfi Sándor és szülei is itt kötöttek házasságot, emléküket, több épület, szobor és műemlék őrzi. Aszód legjelentősebb nevezetessége a Podmaniczky-kastély, az U alaprajzú kastély középrészét 1721-ben, két szárnyát 1772-ben adták át. Jellegzetessége a bejárat két díszes oszlopán ágaskodó egy-egy egyszarvú, mely a Podmaniczkyak címerállata és 1990-től Aszód város címerében is szerepel. A kastély északi sarkához a XVIII. század végén illesztették a Podmaniczky - Széchenyi-kastély (Zöld-kastély) késő barokk épületét, melyet 1920-ban gróf Széchenyi Gyula vásárolt meg. A Zsidó temetőben található a Baumhorn Lipót által 1913-ban tervezett Schossberger – mauzóleum, és a Mártírok Emlékműve, melyen a holocaust áldozatainak névsora olvasható. 1884-ben Aszódon nyílt Közép-Európa első javító intézete, mely 1996 óta az ország egyetlen javítóintézete. A település legjelentősebb rendezvénye az Aszód Fesztivál. Téglalakást keres Aszódon? A város központjában és a Falujárók lakótelepen is számtalan ingatlan közül válogathat. Családi házat vásárolna? A város központjában és a kertvárosban is megtalálhatja álmai otthonát. Aszód kedvelt részén, a Fesztivál tér környékén pedig sorházak között válogathat. Építkezni szeretne? Központ közeli és kertvárosi panorámás telkek között is válogathat. A városban 1 óvoda, 2 általános iskola, 1 szakiskola, 1 gimnázium és gépészeti szakközépiskola és 1 evangélikus gimnázium és szakiskola működik.
Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget aszódi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

14

Eladó sorház, Aszód, sorházas-kertvárosias

Aszód, sorházas-kertvárosias
8

Eladó családi ház, Aszód, újtelep

Aszód, újtelep
24

Eladó családi ház, Aszód, csendes

Aszód, csendes
15
CSOK ingatlan

Remek ház,nagyszerű vétel !

Aszód, Csendes utca 8
12

Luxus családi ház Aszódon

Aszód
11

Aszód belvárosában 48 nm-es, 2 szobás, erősen felújítandó lakás eladó.

Aszód, belváros
10

Eladó családi ház, Aszód

Aszód
23

Eladó családi ház, Aszód, Központ

Aszód, Központ
11

Eladó családi ház, Aszód, csendes

Aszód, csendes
9

Eladó téglalakás, Aszód, központ közeli

Aszód, központ közeli
9

Eladó téglalakás, Aszód, központ közeli

Aszód, központ közeli
23

Eladó családi ház, Aszód, Központ

Aszód, Központ
14

Eladó ház, 2170 Aszód, sorházas-kertvárosias

Aszód
6

Zártkert Aszódon, a központ közelében

Aszód, Városi rét