Eladó és kiadó ingatlanok Alsóörsön

Találati lista:

92

Itt találhatóak a alsóörsi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Alsóörs a Balaton keleti medencéjének északi partján, a Somlyó-hegy oldalára épült, korábban élesen elkülönült a fürdőteleptől, de mára már teljesen összeépült. Az itt bányászott permi vöröskőből épült parasztházak, és a római kori alapfalakra épült borházak és pincék sajátságos hangulatot adnak ennek az ősközségnek, melynek lankáin kezdődik a csopaki borvidék. Az évszázadok alatt kialakult, három tereplépcsőre épült település, minden lépcsőjén látványosságok tárulnak elénk. Az elsőn láthatjuk az észak Balaton-part legszebb fekvésű temetőjét, antik sírkövekkel. A másodikon a XIII. században épült református templomot. Míg a harmadikon, a falu lenyűgöző kilátáspontján, Magyarország legrégebbi, gótikus, kisnemesi udvarházát, az úgynevezett török házat. További látnivalói a Csere-hegyi kilátó, mely 1935-ben épült és a Bakonyt, a Balaton-felvidéket, a tópartot és a somogyi dombokat is látni lehet tetejéről, valamint a Rauscher-pince, melyet Eötvös Károly is többször felkeresett. A kikötőben látható a Balatoni gőzhajózás emlékműve, egy horgony, mely az 1846-ban először itt kikötött Kisfaludy gőzhajónak állít emléket. A község legismertebb rendezvénye a Harley Davidson motoros fesztivál, de a falu határában egykor üzemelt vörös homokkő bánya szabadtéri színpadának előadásai is sok látogatót vonzanak. Alsóörsön szeretne pihenni? A vízparthoz közel üdülőket, nyaralókat és családi házakat egyaránt találhat. Földet, telket vásárolna? Hegyoldalban szőlőtermesztésre alkalmas telkeket, lovardát és legelőt is vásárolhat. Vendéglátással szeretne foglalkozni? Eladó éttermek és kiadó büfék között válogathat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget alsóörsi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

24

Alsóörsön tihanyi panorámás extra ház eladó

Alsóörs
18

A Balaton északi oldalán, Alsóörsön panorámás ingatlan eladó!

Alsóörs
8

Nyugodt környezet, nagy terek

Alsóörs
16

Akár négy a kettőben...

Alsóörs
18

Páratlan lehetőség!

Alsóörs
9

Mintagazdaság a Balatonnál!

Alsóörs
8

Családi ház eladó központi helyen Alsóörsön

Alsóörs
14

Igényes nyaraló Alsóörs központjában

Alsóörs
11

Nyaraló keresi új gazdáját!

Alsóörs
6

Építési terület eladó Alsóörs központi részén

Alsóörs
18

Jó elhelyezkedésű ház 2 az 1-ben!

Alsóörs
19

Könnyűszerkezetes családi ház Alsóörsön a 71-es út közelében eladó!

Alsóörs, Vadtelep
12

Balatonalmádi és Alsóörs határában hangulatos kis nyaraló eladó!

Alsóörs, Káptalanfüred
13

Itt kellemes otthonra talál...

Alsóörs
7

Kellemest a hasznossal!

Alsóörs
11

Panoráma az erdő alól!

Alsóörs
8

Társasházi lakás 5 perc sétára Alsóörs központjától

Alsóörs
12

Rejtett kincs a lombok alatt!

Alsóörs
19

Madárfütty, kényelem, Balaton!

Alsóörs
19

Minőség,kényelem, tágas terek!

Alsóörs