Eladó és kiadó ingatlanok Algyőn

Találati lista:

74

Itt találhatóak a algyői ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Algyő Szeged mellett, a Duna-Tisza közötti hátságon fekvő település. Korábban Szeged része volt, elszakadásáról népszavazással döntöttek. A települést átszeli a Tisza, valamint a Szegedet Hódmezővásárhellyel és Békéscsabával összekötő 47-es főút, továbbá a Szeged-Békéscsaba vasútvonal, ennek köszönhetően mind közúti, mind vasúti híddal rendelkezik a Tiszán. Legrégebbi építészeti emléke a Szent Anna templom, mely barokk sisakja kivételével a középkorból származik, építésének idejét a XIV. század és a XV. század vége közötti időszakra becsülik. Másik nevezetessége a Süli András ház, aki az egyik legjelentősebb parasztfestő volt Magyarországon. További nevezetességei a Tájház, melyet az egykori kovácsműhelyben alakítottak ki, és az Algyői Turisztikai Központ. Algyő fürdője a Borbála fürdő, melynek vizét 2009-ben gyógyvízzé nyilvánították, élménymedencével, tanmedencével és pancsolóval is várja a kikapcsolódni vágyókat. Családi házat szeretne vásárolni Algyőn? A Borbála fürdőhöz közel számtalan ingatlan közül válogathat. Panellakást keres Szegedtől nem messze? A Bartók Béla utcában biztosan megtalálja leendő otthonát. Vállalkozást szeretne indítani? Algyőn számtalan telephelyet, raktárt is találhat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget algyői ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

11

Algyőn 3 szobás családi ház eladó

Algyő

Algyő Főutcáján építésre alkalmas telken lévő családi ház eladó

Algyő

Algyőn 100 nm-es családi ház eladó

Algyő
4

Eladó egyéb telek, Algyő

Algyő
26

Nagy ház, Nagy telken, Mérsékelt áron !!!

Algyő, 6750 Algyő

Eladó ipari telek, Algyő

Algyő
14

Algyőn kiváló állapotú családi ház, új fűtésrendszer, új tetőszerkezet!

Algyő, Algyő
9

Eladó sorház Algyőn

Algyő, belváros, Bartók Béla utca
22

Kiadó telephely új irodaházzal az algyői úton

Algyő
19

Algyői úti ipartelep új irodaházzal eladó

Algyő
6
CSOK ingatlan

Algyőn felújított családi ház eladó

Algyő
12

Kis ház, csöndes utcában!

Algyő
9

Eladó ipari ingatlan Algyőn a Borbála-fürdő közelében !

Algyő
13

Algyői újszerű magánház rendben!

Algyő
23

Ebből aházból nem spóroltak ki SEMMIT !!

Algyő, 6750 Algyő
18

Rengeteg extra megfizethető áron !!

Algyő, 6750 Algyő
10

Algyői üzlet, családi ház alakítási lehetőséggel

Algyő
4

Ipari ingatlan a főút mellett beépítésre vár!

Algyő
3

Teljes infrastrukturás ipari terület .

Algyő
12

Meghitt családi ház eladó Algyőn!

Algyő