Eladó és kiadó ingatlanok Albertirsán

Találati lista:

361

Itt találhatóak a albertirsai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Albertirsa a Duna–Tisza közi homokhátság és a Monor-Irsai dombság találkozásánál fekszik, északi határában folyik a Gerje-patak. Területén áthalad a 4-es főút és annak leágazása a 40-es főút, mely a 14 km-re fekvő Cegléddel köti össze. Vonattal a Budapest–Cegléd–Szolnok-vasútvonalon közelíthető meg. A város legrangosabb építészeti emléke a Szapáry-sírkápolna, melyet 1860 körül tervezett Ybl Miklós. Másik jelentős építészeti nevezetessége a Szeleczky- Szapáry-kastély, melyet a Szeleczky-család építtetett a XVII. században. Mára sajnos már csak a klasszicista kerítés egyik darabja és a kovácsoltvas, buzogánydíszes kapuszárny maradt meg. További nevezetes épülete a Faluház, mely a szlovák faluházak, tájházak csoportjába tartozik, és helytörténeti- és néprajzi gyűjtemény tekinthető meg benne. Albertirsa természeti adottságai kedveznek az idegenforgalomnak. Területén három védett természeti érték is található, a Dolina-Völgy, a Gyurgyalagos és a Hársas. A város gyógyvizű fürdője 1986. óta várja vendégeit. A Malom-Tónál pedig a horgászok hódolhatnak kedvtelésüknek. Családi házat, építési telket keres Albertirsán? A város központjában és a csendes kertvárosi részeken egyaránt számtalan ingatlan közül válogathat. Vendéglátással foglalkozik? Albertirsán, frekventált helyen eladó/kiadó éttermeket, vendéglőket talál. A városban 6 óvoda, 3 általános iskola és a Budakalászi Gimnázium Albertirsai Tagintézménye működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget albertirsai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

6

Eladó családi ház, Albertirsa, Üdülő övezet

Albertirsa, Üdülő övezet
21

Albertirsa belterületén kereskedelmi célra

Albertirsa, Belterület
5

Eladó családi ház, Albertirsa, Viola utca

Albertirsa, Viola utca
12

Hűtőház környékén

Albertirsa
8

Csendes zsákutcában.

Albertirsa
22

Polgármesteri hivataltól 5 percre

Albertirsa
12

Hűtőház környékén

Albertirsa, Kakasi dűlő
15

Szövetség utca

Albertirsa
6

Csendes kertvárosi részen.

Albertirsa
18

Iskola közelében.

Albertirsa
16

Vasútállomástól 5 percre

Albertirsa
9

Eladó családi ház, Albertirsa

Albertirsa
6

Eladó egyéb telek, Albertirsa

Albertirsa
14

Eladó családi ház, Albertirsa

Albertirsa
9

Eladó családi ház, Albertirsa

Albertirsa
2

Eladó építési telek, Albertirsa

Albertirsa
14

Eladó családi ház, Albertirsa, Szentmártoni út

Albertirsa, Szentmártoni út
9

Eladó családi ház, Albertirsa, Kertváros

Albertirsa, Kertváros
19

Teljeskörüen felújított családi ház eladó!

Albertirsa
10

Eladó ikerház, Albertirsa

Albertirsa