Eladó és kiadó ingatlanok Agárdon

Találati lista:

33

Itt találhatóak a agárdi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Agárd a Velencei-tó partján elterülő Gárdony település része, az 1970-es évekig önálló település volt. Vasúton, a Budapest–Székesfehérvár vonalon, közúton, a 7-es főúton közelíthető meg. Agárd elsősorban a Velencei-tó közelségével vonzza a turistákat. Sajátossága az itt kialakított Popstrand, ahol már 37 éve táncolhatnak színvonalas koncerteken, közvetlenül a tó partján a könnyűzene kedvelői. Néhány éve újdonság, hogy már nem csak nyáron, hanem télen is tartanak koncerteket itt, Magyarország legnagyobb jégpályáján. A strandokon kívül az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő is várja a fürdőzni vágyókat gyógy-, termál- és élménymedencékkel, valamint szaunával. A Fürdő közelében található híres Agárdi Pálinkafőzdében a környék legjobb pálinkáit kóstolhatják az idelátogatók, míg a Velencei-tavi Borút agárdi pincéiben a környék kiváló borait ízlelhetik meg a vendégek. A Velencei-tavi Hal- Vad- Bor- és Pálinkafesztivál pedig kétségkívül Agárd legnagyobb és legismertebb rendezvénye. A település híres szülötte Gárdonyi Géza, kinek agárdpusztai szülőházában alakították ki a Gárdonyi Géza Emlékházat. Az épület mellett álló Rönkvár az Egri vár kicsinyített mása. A település református temploma 1937-ben épült, a falára felfuttatott borostyán miatt a Velencei-tó \"elvarázsolt kastélyá\"-nak is szokták nevezni. Agárd legnevezetesebb műemléke az Agárdpusztán található Nádasdy-kastély, mely jelenleg a Sándor Károly Labdarúgó Akadémiának ad otthont. Családi házat keres Agárdon? A központban, vagy családi házas övezetben, a parkerdő vagy a termálfürdő közelében is megtalálhatja álmai otthonát. Üdülőt, nyaralót vásárolna? A központban és a termálfürdő közelében is számtalan ingatlan közül válogathat. Az agárdi településrészen 1 általános iskola, gimnázium és alapfokú művészetoktatási intézmény működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget agárdi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

6

Eladó családi ház, Agárd, -

Agárd, -
12

Agárdon, a Velencei tó közelében családi ház eladó

Agárd, Tóközeli
15
CSOK 10+10

Többgenerációs családi ház

Agárd
11

Agárd központjában, a legjobb helyen, 90 nm-es családi ház eladó

Agárd
18

Agárdon újépítésű geotermikus családi ház eladó!

Agárd
9

Agárdon eladó egy jó állapotban lévő B°100nm-es családi ház!

Agárd, Agárd
9

Agárd központi részén 130 nm lakóterű családi ház 500nm telken

Agárd
18

Agárdon, 267 m2-es, 8 szobás ikerház eladó

Agárd, Agárd
19

Agárdon, 267 m2-es, 8 szobás panzió eladó

Agárd, Agárd
8

Agárdon eladó egy telken két ház

Agárd, www.ek-ingatlan.hu
7

Agárdi családi ház

Agárd
9
CSOK ingatlan

Agárdi lehetőség

Agárd
11
CSOK ingatlan

Nyári szabadság egy Agárdi családi házban akár télen is.

Agárd
15
CSOK ingatlan

Agárdi tópanoráma otthonában!Eladó Agárd csendes, békés részén, 405 nm-es rendezett telken, egy 1989

Agárd
13
CSOK ingatlan

Agárdi családi ház

Agárd
15

Azonnal költözhető .Szfvár mellett, felújított ház, 1+3 szobás, kis telekkel

Agárd
7

Gárdony eladó 4 szobás part közeli ház

Agárd, www.ek-ingatlan.hu
15

Agárdon kétszintes , kétlakásos ház, rendezett kis telken.

Agárd
20

Agárdon dupla komfortos elegáns ikerház igényes családnak eladó.

Agárd, Óvoda u.9