Eladó és kiadó ingatlanok Abonyban

Találati lista:

67

Ezen az oldalon a abonyi ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések láthatóak. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Abony a Duna-Tisza közében, Cegléd és Szolnok között félúton, a 4-es számú főút mentén található település. Közúton a 4-es és a 40-es főúton, vasúton a Budapest – Cegléd – Szolnok – Debrecen – Záhony vonalon közelíthető meg. A város nevezetessége, két tornya, melyeknek tövében nyaranta színi előadásokat és fúvószenekari koncerteket is rendeznek. A Szent István Római Katolikus Templom 1773-ban, míg a Református templom 1785-ben épült. A település új jelképe a Kinizsi Városkapu, melyet a közelmúltban építettek fel a város Főterén. A városban számos műemlék kúria található, közülük a Kazinczy Kúriát már felújították, benne Kazinczy Ferenc emlékére termet rendeztek be és a költő szobra is megtalálható parkjában. A város egykori tanyagazdálkodásának eszközeit és a paraszti élethez kapcsolódó eltűnőben lévő kismesterségek használati tárgyait hivatott bemutatni az Abonyi Lajos Falumúzeum. Abonyban pezsgő kulturális élet folyik, rendszeresen szerveznek fúvószenekari találkozókat és kiállításokat képzőművészeti alkotásokból vagy vadásztrófeákból. A szabadidő kellemes eltöltését szolgálja a város három horgásztava, az Abonyi Állat és Szabadidő park, illetve az Abonyi Strandfürdő kis- és nagymedencéjével, gyógymedencéjével. Családi házat keres Abonyban? A város központjában és csendes, de rendezett mellékutcákban is megtalálhatja a megfelelő ingatlant. Építkezni szeretne? A központban és a külterületen is találhat építési telkeket. A városban 3 óvoda, 3 általános iskola, 1 gimnázium és szakközépiskola és egy zeneiskola működik.
Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget abonyi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

21

Eladó családi ház, Abony, Knezich Károly utca

Abony, Knezich Károly utca
9

Eladó családi ház, Abony, Apponyi Albert utca

Abony, Apponyi Albert utca
8

Abonyban eladó építési telek

Abony
7

Családi ház Abony központjában!

Abony
3

Eladó családi ház, Abony

Abony
4

Eladó családi ház, Abony, Alkotás utca

Abony, Alkotás utca
3

Eladó külterületi telek, Abony

Abony
8

Eladó 3 szobás TÉGLA ház cirkó fűtéssel

Abony, Eladó 3 szobás TÉGLA ház cirkó fűtéssel
2

Abonyi családi ház

Abony, Kisfaludy Károly utca
8

Eladó családi ház, Abony, Simonffy Kálmán utca

Abony, Simonffy Kálmán utca
17

Eladó családi ház, Abony, Nagykőrösi út

Abony, Nagykőrösi út
4

Abony belterületén eladó telek

Abony, Belterület
4

Abonyban, kellemes, csendes utcában

Abony
5
CSOK ingatlan

Családi ház 1 hektár telekkel

Abony
6

Eladó abonyi családi ház élhető terekkel

Abony
11

Csendes utca, nyugodt környék

Abony
4

Abonyban szerkezet kész családi ház eladó!

Abony
3

Abonyban telek szerkezetkész házzal eladó!

Abony
3

Abony csendes utcájában építési telek eladó!

Abony
2

Eladó építési telek, Abony, Mikes Kelemen utca

Abony, Mikes Kelemen utca